Wordt jij ook onze Partner?

Inkopen bij een groothandel? Grote aankopen en verder geen persoonlijke aandacht van jouw leverancier? Keuringen van producten zelf regelen? Verleden tijd!

Met gepaste trots presenteren wij Partner van DeSteigerConcurrent.
Met deze gratis partnerschap ontvang je volledige service en extra’s, zonder ervoor te betalen! Waarom bij een leverancier zitten die slecht een product verkoopt, in plaats van een volledige partnerschap met kosteloze voordelen en super scherpe inkoopprijzen. Scroll anders even naar beneden voor alle informatie.

300+

Tevreden Partners

1500+

Gekeurde Ladders

150+

Maandelijkse Keuringen

Wat houdt dat precies in, Partnerschap?

Een kosteloos contract met méer dan alleen goedkoop inkopen.
Tegenwoordig stappen veel meer bedrijven over van een willekeurige groothandel naar ons Partnerschap. Dat heeft te maken met de vele extra’s die DeSteigerConcurrent aanbiedt.

Wij laten zien dat het niet gaat om alleen maar ‘’goedkoop je inkopen doen’’, maar ook om andere aandachtspunten die hierbij komen kijken.

Het is namelijk vanzelfsprekend dat je als Partner nóg goedkopere inkoopprijzen ontvangt dan aangegeven op de webshop. Maar in dit Partnerschap krijg je dit kosteloos. Dus eigenlijk krijg je gratis korting als je Partner wordt, waar zie je dat tegenwoordig?

Populair is het Partnerschap vanwege de vele zaken die wij kunnen regelen. Wij regelen namelijk dat je op locatie de jaarlijkse keuringen krijgt van jouw producten, vaak met gigantische kortingen, soms zelf gratis!

Ook kunnen wij kosteloos nieuwe producten demonstreren bij jou op locatie, zodat nieuwe innovaties gelijk onder de aandacht komen in de daarvoor bestemde sectoren.

Jaarlijks onderdelen vervangen, van grote kortingen tot aan gratis vervangen, het kan alleen bij DeSteigerConcurrent.

Al deze stappen en nog veel meer gaan in combinatie met 7 dagen per week beschikbare klantenservice.

Kijk anders even hieronder voor alle voordelen op een rijtje…

Dé 12 belangrijkste voordelen van het Partnerschap


Scherpste prijzen

Bovenop de scherpe prijzen van de webshop ontvang je extra korting als Partner. Zo zijn we dé goedkoopste online groothandel.

Onderdelen service

Bij het inkopen ontvang je een online tegoed die te besteden is op onderdelen. Zo kun je na aankoop later gratis of goedkoop onderdelen aanschaffen.

Meer bestellen =
Meer korting

Wanneer je meer producten in één keer besteld ontvang je ook nog eens extra stapelkorting. Erg interessant voor bedrijven dus.

Snelle levering

Onze levertijden zijn bijna altijd 1-2 werkdagen. Zo kun je snel aan het werk met het materiaal. Soms wijkt een levertijd af, dan wordt er contact opgenomen.

Jaarlijkse keuring

Wij houden voor jou bij wanneer jouw producten gekeurd moeten worden. Vervolgens maken we een afspraak op locatie, goedkoop of gratis.

7 dagen klantenservice

Elke dag staan wij klaar om onze Partners te voorzien van hulp en advies. We zijn op diverse manieren bereikbaar.

Assortiment voor elk beroep

Voor ieder technisch beroep hebben wij een passend assortiment met producten van topmerken. Zo kun je uit bijna elke sector Partner worden.

Reparatie service

Als Partner krijg je korting voor reparatie op locatie. Zo is het gemakkelijker om snel iets te vervangen, zodat je weer aan het werk kunt.

Live demonstratie

Producten en innovaties laten we graag zien onder de sectoren. Daarom komen wij gratis op locatie producten demonstreren. Eenvoudig aan te vragen.

Nu bestellen, later betalen

Ook willen wij onze Partners graag een betalingstermijn aanbieden van 14 werkdagen. Zo kun je nu bestellen en later betalen.

Levering op locatie

Zelf je bestelling ophalen? Niet nodig hoor, wij leveren de bestellingen op locatie. Kosteloos vanaf €75.- bij jou op de zaak.

Kosteloos Partnerschap

Partner worden van DeSteigerConcurrent is kosteloos. Je hebt het goed gelezen, het is echt volledig gratis. Geen kleine lettertjes.

Ben jij net zo enthousiast als ons? 

Nog onbekend met DeSteigerConcurrent?

Geen zorgen, ook dan kun je Partner worden. DeSteigerConcurrent is een leverancier in klimmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Wij verkopen dagelijks materiaal aan zowel particulieren als bedrijven. Rolsteigers, ladders, trappen, aanhangers, liftsystemen, onderdelen, ons assortiment is zo uitgebreid dat wij leverancier zijn van veel technische beroepen.

Via onze webshop worden dagelijks bestellingen geplaatst. Vervolgens duurt het gemiddeld 1-2 werkdagen tot de bestelling bij jou op locatie is.

Bewust kiezen wij ervoor om slechts twee merken aan te bieden, namelijk Altrex en Scafline. Beide merken zijn van topkwaliteit, maar toch vallen ze in een verschillende prijsklasse. Zo kunnen wij voor iedereen een passend aanbod creëren.

Bij grote bestellingen kun je altijd een offerte aanvragen, om de prijs wellicht wat interessanter te laten maken. Ook kun je gerust je vragen stellen aan onze deskundige klantenservice, via bijvoorbeeld de live-chat, telefoon of per e-mail.

Op Social Media zijn wij uiteraard ook te vinden. Voornamelijk Facebook is een netwerk voor onze volgers. Hier zijn dan ook regelmatig aanbiedingen of give-aways te vinden.


Kost het Partnerschap geld?

Nee, het Partnerschap is volledig gratis. Er zijn geen kleine lettertjes of onverwachtse kosten. Ieder bedrijf kan dus kosteloos Partner worden.

Hoe werkt de aanvraag?

Zodra je een aanvraag tot Partnerschap hebt ingediend, wordt er binnen 1 werkdag contact met je opgenomen. Tijdens dit (telefonisch) gesprek wordt kort kennis gemaakt en vervolgens bepaald of je Partner kunt worden of niet.

Zit ik aan een contract vast?

Nee, het Partnerschap is helemaal vrijblijvend. Er hoeft niks ondertekend te worden. Er is namelijk genoeg reden om voor ons als leverancier te kiezen!


Ik ben Partner, wat nu?

Welkom Partner van DeSteigerConcurrent! Vanaf nu krijg je een speciale [LINK OF CODE, HOE GAAN WE DIT UITWERKEN]. Hiermee kun je de extra kortingen ontvangen bovenop de huidige scherpe prijzen. Ook ontvang je een e-mail of fysiek boekje met daarin alle informatie over het Partnerschap. Alles zal eenvoudig te vinden zijn.

Hoe lang is het Partnerschap geldig?

Onbeperkt. Wij hebben geen tijdsduur voor het Partnerschap. We nemen ook om de zoveel tijd contact op om te kijken of we wat kunnen betekenen als leverancier en of alles naar wens is als Partner.


Kan ik als particulier ook Partner worden?

Nee helaas, alleen bedrijven (of ZZP’ers) kunnen Partner worden. Je dient dus een KvK-nummer te hebben om Partner te worden.

Zijn er nog wat zaken onduidelijk? 

Nog wat extra (inhoudelijke) informatie nodig?

  • Jaarlijkse keuringen
  • Reparatie service
  • Onderdelen service
  • Live demonstratie
  • Kosteloos Partnerschap

Jaarlijkse keuringen

De producten die je als bedrijf bij ons inkoopt, dienen in ieder geval jaarlijks gekeurd te worden, in sommige gevallen zelfs vaker. Deze jaarlijkse keuringen ontwikkelen een aandachtspunt binnen jouw bedrijf en zal dus bijgehouden moeten worden. Deze zorg willen wij van DeSteigerConcurrent graag uit handen nemen.


Zodra je Partner van ons bent, zullen wij bijhouden welke producten gekeurd moeten worden, maar ook wanneer. Zo nemen wij contact op zodra de keuring aankomend is. Door deze zorg uit handen te nemen, kun je meer bezig zijn met de zaken die voor jou belangrijk zijn als bedrijf.


Keuringen worden gedaan door een deskundig team, bestaand uit verschillende inspecteurs. Dit team beschikt over alle benodigde certificaten en veiligheidsnormen, zodat de materialen na keuring weer kunnen functioneren volgens de normen en wetten.


Wij maken een afspraak om de materialen op locatie te keuren. Hier wordt vanzelfsprekend een tarief in rekening gebracht. Hieronder een overzicht met de reguliere tarieven voor de keuringen. Alleen als Partner krijg je standaard 5% korting op de factuur voor deze keuring. Deze korting moet nog verrekend worden met deze reguliere tarieven.

Reparatie service

Het komt regelmatig voor, een onderdeel van je rolsteiger of ladder is aan vervanging toe. Wanneer je bij ons een product hebt besteld, komen wij deze repareren bij jou op locatie. Hier zitten net als de keuringen tarieven aan vast, maar als Partner kun je hier standaard 5% korting op krijgen.


Bijna in alle gevallen kunnen de reparaties op locatie plaatsvinden. In enkele zeldzame gevallen moet het product in de fabriek worden gerepareerd. Bij jou op locatie kunnen onze deskundige monteurs snel te werk.


Vooraf ontvang je altijd een schatting van de kosten. Onderdelen kunnen ook los besteld worden, zodat je ze zelf eenvoudig kunt vervangen. Andere reparaties zijn geschikt voor de deskundige monteurs.


De tarieven zijn compleet afhankelijk van de situatie, vandaar dat er geen reguliere tarieven zijn die we kunnen aangeven. Bij een reparatie aanvraag geven wij altijd eerst een inschatting van de kosten, waarbij je als Partner standaard 5% extra korting ontvangt.


Onderdelen service

De onderdelen service is een unieke pure luxe van DeSteigerConcurrent. Deze service is alleen mogelijk als je Partner bent. Het systeem werkt eenvoudig en levert veel korting op, vaak zoveel, dat vervanging van onderdelen gratis wordt.


Bij iedere aankoop van producten bij ons, krijg je 5% van het aankoopbedrag in onderdelen-tegoed. Zo heb je na aankoop een toevoeging aan je online-saldo. Wanneer er na verloop van tijd een onderdeel aan vervanging toe is, kun je deze eenvoudig gratis of met veel korting (afhankelijk van de prijs) aanschaffen. Zo bespaar je veel geld op onderdelen.


Deze unieke service is alleen bij DeSteigerConcurrent te verkrijgen, als je Partner bent. Aan deze service zitten geen kosten verbonden. Je betaald dus op geen enkele manier voor deze service die we jou graag willen aanbieden.


Live demonstratie

Het komt nog wel eens voor dat Altrex of Scafline met nieuwe producten de markt op komt. Deze producten zijn op dat moment nog onbekend onder de consumenten, namelijk jullie als bedrijven.


Wij willen onze Partners dan ook graag de mogelijkheid bieden om deze producten met eigen ogen te kunnen bekijken. Hoe mooi is het dan dat we kosteloos bij jou op locatie komen om deze artikelen live te demonstreren? Het geldt tevens ook voor bestaande producten.


Het doel is dus puur producten demonstreren zodat jullie als ondernemers kunnen kijken of jullie wat zouden kunnen met dit product. In sommige gevallen zal het misschien niet geschikt zijn, maar wellicht zitten er interessante producten tussen voor jouw sector.


Wij snappen dat u niet kunt geloven dat deze service kosteloos is, maar we kunnen toch echt met gepaste trots mededelen dat het écht kosteloos is.


Kosteloos Partnerschap

Ons Partnerschap is bedoeld voor bedrijven, van ZZP’ers tot aan een B.V.

We betreuren de manier waarop veel groothandels alleen maar kijken naar de verkoop van een product, zonder extra aandacht te geven aan bedrijven.


Daarom hebben wij dit Partnerschap ontwikkeld, een volledig gratis Partnerschap waarbij je naast de extra scherpe inkoopprijzen ook nog eens toegang krijgt tot allerlei extra’s services.


Je zit ook niet aan een contract vast, je bent dus niet verplicht om daadwerkelijk in te kopen bij ons, alles is geheel vrijblijvend. Wij zijn ervan overtuigd de beste service te kunnen verlenen als dé online groothandel in professionele klimmaterialen. Zo overtuigd, dat we geen kosten in rekening hoeven te brengen voor ons Partnerschap.


Waarom nog zelf naar de groothandel gaan terwijl ons Partnerschap je alle mogelijkheden biedt?


Wil jij deze week al Partner worden? 

GRATIS

Gratis Partner worden van DeSteigerConcurrent

Vraag hier jouw gratis partnerschap aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bedrijfsnaam:

Contactpersoon:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Rekeningnummer:

Wij maken gebruik van Incasso, Zodra u akkoord geeft incasseren wij 9,99 elke maand van uw rekening